Бляскав коледен бал „Звездите на Гагарин“ се проведе в Училището на бъдещето!

FJ7A4799 (Large)

Червеният килим, впечатляващите тоалети и стилната обстановка бяха само част от коледения бал  „Звездите на Гагарин“, в който учители, ученици и родители, преобразени в ефирни и изискани бални рокли и костюми, споделиха заедно магията на Коледа!

FJ7A4715 (Large)

Най – дългоочакваният момент в целия бал бе дефиле с приказни бални рокли и костюми по червения килим на училището.  Красивите рокли с разнообразни мотиви, изящните аксесоари и Полонезата само допълниха бляскавата атмосфера, изцяло споделена със семейството. Величественият прием продължи с  традиционна коледна програма, в която най – малките ученици посрещнаха Дядо Коледа и Снежанка, които  им раздадоха заслужените подаръци.

По традиция коледният бал завърши с народни песни,  пресъздаване на обичая –  „Коледуване“ и българско хоро. Част от събитието бе и благотворителен коледен базар като тази година събраните средства са предназначени за изграждането на защитено жилище за майки с деца.

Дни преди началото на най – светлите празници в ЧСУ „Юрий Гагарин“ бе споделена магията на празничния дух, на малките жестове на обич, топлина и внимание, защото Коледата е послание за доброто и щастието в специалните моменти, които споделяме заедно като едно голямо СЕМЕЙСТВО!

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!

Създадено от Webma Studio