Описание

правилно

ЧСУ „Юрий Гагарин“ предлага на всички ученици – млади изследователи, мечтатели и откриватели, организиран целодневен лагер, който ще подари поредица от незабравими моменти, преживявания и спомени за цял живот.

 Тематичните летни лагери ще се проведат в един от най – големите детски комплекси в света – „Камчия“. Уникална локация на територията на Национален биосферен резерват «Камчия», в лонгозна гора на брега на морето и включен от Юнеско в числото на най-представителните екосистеми на планетата.

 

ПОПЪЛНЕТЕ ОНЛАЙН ЗАЯВЛЕНИЕ


КЪДЕ?

default

В ЧСУ „Юрий Гагарин“, разположено в Международния комплекс „Камчия“. Занятията се провеждат в модерната база на училището, както и на открито – сред хилядите квадратни метри зелена площ, позволяващи организирането на отборни и стратегически игри.

КОГА?

70890713_2413034145690376_2659773070595588096_o

В продължение на шест седмици, от 6 юли до 14 август 2020 г.,  вратите ни ще бъдат отворени за смелите, любопитните и находчивите!

 КАКВО?

Чрез иновативни авторски програми, децата ще станат част от една уникална атмосфера, в която ще получат нови знания, личностни и колективни навици, незабравими емоции!

Целоднивният лагер е със седмичен тематичен модул – от образователни школи до народно творчество и приложни изкуства, приключенски и отборни игри на открито .

ВЪЗРАСТ

Всички откриватели, мечтатели и изследователи над 6- годишна възраст

КАКВО ВКЛЮЧВА?

Целодневен режим – от 8:30 до 17:00 часа

Закуска, обяд, следобедна закуска

Осигурен транспорт: Катедралата – „Камчия“- Катедралата

ЦЕНИ

460 лв. /  месец

115лв./ седмица

 

ВАЖНО! Всички активности, включени в програмата на летните лагери, се провеждат при стриктно спазване на мерките за физическа дистанция и санитарно – хигиенни изисквания. 

 

ОРГАНИЗАЦИЯ – ДНЕВЕН ГРАФИК

ТЕМАТИЧНИ ЗАНИМАНИЯ

 

0U9A2425-Large-1

С отличната си база, уникална локация и разнообразните тематични програми, ние развиваме таланта на всяко едно дете!

 

ПОПЪЛНЕТЕ ОНЛАЙН ЗАЯВЛЕНИЕ


За допълнителна информация :

Летни лагери „Камчия“

Тел: 0877 660 782

Координатор: Лариса Данева

Създадено от Webma Studio