Нашето голямо семейство!

Нашето голямо семейство!

0U9A8942 (Large)

Днес в ЧСУ „Юрий Гагарин“ бе открита седмицата посветена на най – висшата ценност – семейството! Учениците от шести и осми клас, облечени в традиционни български носии, разказаха за възникването, традициите и поверията свързани с  един от най – светлите празници – „Въведение Богородично“, честван и като Ден на християнското семейство. Специални гости на събитието бяха родителите, които с гордост се насладиха на представянето на своите деца.

Поздравления на учителите, които бяха подготвили вълнуваща изненада за учениците и родителите. Всяко дете трябваше да напише на три езика – български, руски и английски най – важните за него християнски, семейни и универсални ценности. Семейство, уважение и доброта – това посочиха нашите ученици!

В края на часа ученици, учители и родители се наредиха около богатата трапеза от традиционни български ястия, които заедно бяха приготвили! Така с общи усилия Частно средно училище „Юрий Гагарин“ бе озарено от топлината, уюта и щастието на едно голямо семейство!

Поздравления за прекрасното и поучително мероприятие!

Създадено от Webma Studio