Нов партньор на училището- нови възможности

Нашето училище постоянно търси нови пътища за развитие, ние се стремим да следваме духа на времето и да предлагаме на учениците ни широка гама от възможности за допълнително образование. Учебната година приключва, уроците и домашните остават в миналото. Започва лятото, свободното време се увеличава и може да се използва не само за отдих, но и за откриване на нови хоризонти.

миусы

От 19 юни училището ни има нов партньор – Държавно бюджетно образователно учреждение за допълнително образование на гр. Москва „Дворец на творчеството на децата и младежите на Миуси“. Можете да погледнете какво интересно място е тук .

Нашето училище заедно с Двореца на Миуси сключиха съглашение за сътрудничество. А това означава, че ни предстоят много съвместни образователни проекти, обмяна на интересен опит, развитие на образователните технологии и много друго.

Днес вече, в рамките на първите стъпки на сътрудничеството Дворецът на Миуси е готов безвъзмездно да предостави на учениците от нашето училище достъп до иновативната онлайн-платформа „Електронна образователна среда на Миуси“. На тази площадка могат да се обучават, общуват и да играят деца от 6 до 18 години, от сутрин до вечер – всеки ден. В момента на платформата се провежда летен онлайн-лагер под името „С главата надолу“ и множество мастър-класове.

допобразование москвы (2)

Цялото семейство може да проведе спортно обучение с инструктор, най-малките ги очакват интересни занятия заедно с родителите си и учител, по-големите деца могат да танцуват, да се научат как да създават аудиокниги, да пеят, да открият нови ефективни упражнения за развитие на паметта (което ще помогне много и в училище) , да се научат как да създават анимационни филми, да подобрят уменията си за презентиране, да изучат професията „копирайтър“ и да опитат 3D моделиране.

Занятията се провеждат на руски език, което може да се превърне в допълнителна езикова практика за децата, които учат руски език и дори и за техните родители!

Всеки може да избере занятието, което го влече, разглеждайки разписанието .

Предлагаме на всички наши ученици да се присъединят към тази голяма и задружна компания!

За да получите достъп до платформата е необходимо да изпратите заявка в свободна форма на електронния адрес на училището education@sok-kamchia.com , като посочите трите имена на детето, възраст, електронен адрес за връзка. Ние ще Ви изпратим уникален логин и парола. А след това  можете да използвате платформата колкото искате!

Нека лятото премине полезно!

Създадено от Webma Studio