Отлични резултати на IT-олимпиадата „България древна и млада“

FJ7A3920Кристин Досева от VIIб клас на ЧСУ „Юрий Гагарин“, СОК Камчия ЕАД се класира на второ място в регионалното състезание по информационни технологии „България древна и млада“. Олимпиадата се проведе в два кръга: изработване на мултимедиен клип и защита пред комисия, на която бяха поканени само най-добрите проекти.

След защитата седмокласничката Кристин зае второ място, а Симеон Златев от IVa, Кристияна Малинова от Vв, Александър Рошков от Va и Виктор Ганев от IVб получиха грамоти за участие и много добро представяне. Нашите ученици се подготвят от преподавателя по информационни технологии Десислава Жекова.
Чуждоезиковото обучение и информационните технологии са приоритетни за Частното средно училище „Юрий Гагарин“ в „Камчия“. В Училището на бъдещето учи националният IT-шампион за 2017 г. – Никола Славчев.

FJ7A3926IT-технологиите се изучават от I клас заедно с руския и английския език. Разкрита е и профилирана паралелка в VIII клас, със засилено изучаване на английски език и информационни технологии, която се радва на голям интерес сред родители и ученици.

При желание от страна на бъдещите ученици и техните родители да посетят училището и да се срещнат с преподаватели, могат да го направят всеки работен ден от 9.00 до 15.00 ч., включително и през ваканциите.
Заявления за желание за постъпване в ЧСУ „Юрий Гагарин“ се подават през цялата година.

Създадено от Webma Studio