ЧСУ „Юрий Гагарин“ вече може да издава дипломи по руските стандарти!

68362756_2319813124923465_690052462505099264_n

Частно средно училище „Юрий Гагарин“, разположено в природен парк „Камчия“ е единствената образователна институция в България, лицензирана едновременно по българската и по руската образователни системи.

Учениците, които желаят могат да учат едновременно по двете образователни системи като в края на 9-ти клас, след успешно преминаване на изпит по руските стандарти, ЧСУ „Юрий Гагарин“ има правото да издаде на ученика диплома /атестат/ за завършено Основно общо образование, което е признато в Русия.

В училището се набляга не само изключително много на образователния процес, но и на спорта, културата и творчеството. Всичко това е съчетано с уникалните природни дадености на международния комплекс, разположен в природен парк Камчия, здравословната среда и здравословно хранене, приготвено на място за възпитаниците на учебното заведение.

Учебният процес  е базиран на практически опит в най-съвременната и професионално оборудвана база с ТВ и Радио център, дигитален Планетариум и обсерватория, високотехнологично училищно оборудване и спортен център. Училище „Юрий Гагарин“ предлага и опция за пълен пансион, с настаняване в модерна база, а за  Варна и околността е осигурен ежедневен транспорт със съвременни автобуси до и от училище.

Създадено от Webma Studio