Пансион

FJ7A8393_2

Гора, море, чист въздух и тишина – тук, сред приказния парк на Камчия е разположен пансионът, който сме създали с любов, за да се превърне в истински втори дом за всички наши възпитаници. Далеч от шума, стреса и вредното влияние на градската среда, децата учат, общуват и се забавляват в екологично чиста, безопасна и уютна обстановка, сред връстници и под грижите на педагози, професионално и емоционално ангажирани с тяхното ежедневие и възпитание. Създали сме отлични условия за самостоятелен живот на децата извън дома, като безспорен приоритет за нас е осигуряването на:
· Комфорт
· Безопасност
· 24-часова грижа

Пансионът представлява самостоятелна двуетажна вила с контролиран достъп както до самата сграда, така и до цялата територия. Учениците се настаняват по един или двама в светли и просторни студиа, напълно отговарящи на съвременните стандарти за настаняване. Освен с удобни легла, нощни шкафчета, гардероб и телевизор, всяка стая разполага с работен кът, кухненски бокс с мивка, електрическа кана, малък хладилник, основна посуда и прибори за хранене, самостоятелна баня с душ кабина и тераса. Наличието на климатик и електрически радиатор гарантират поддържането на подходяща стайна температура. Прозорците гледат към красивия парк с добре поддържани алеи и кокетни беседки. На цялата територия е достъпен безплатен високоскоростен безжичен Интернет.

Във вилата е обособена отделна дневна стая, оборудвана с всичко необходимо за приятни часове в свободното време. Тук, в комфортна обстановка и в присъствието на възпитател, децата могат да поиграят на дартс, настолни и видео игри, да послушат музика, да гледат заедно филм, да споделят и обсъдят важни за тях теми. В пансиона е осигурен апарат със студена и гореща питейна вода. Сервизното помещение е оборудвано с пералня, която е на разположение на настанените тук ученици, а редовната смяна на спалното бельо и основното почистване на стаите става веднъж седмично.

За безопасността на нашите възпитаници сме осигурили денонощна охрана и видео наблюдение на целия комплекс, в сградата е инсталирана пожароизвестителна система, а правилникът за вътрешния ред в общежитието не допуска присъствието на външни лица в сградата и гарантира заключването й в тъмните часове на денонощието.

В грижа за здравето на децата и за оказване на първа помощ възпитателят разполага с аптечка, заредена с необходимите за целта основни средства, а за предпазване от Ковид-19 и други вирусни инфекции в пансиона са осигурени медицински маски и дезинфикциращи средства. При възникнал по-сериозен здравословен проблем разчитаме на квалифицираната помощ на медицинското лице, работещо в училището, а при необходимост се обръщаме към Центъра за спешна медицинска помощ, за което своевременно информираме родител.

За живота в общежитието денонощно следи дежурен възпитател от екипа на нашите педагози. Освен за здравето и безопасността на децата, дежурният възпитател има грижата те навреме да са подготвили уроците си, почивката им да е пълноценна, да поддържат добра лична хигиена, чистота и ред в стаите си и в общите помещения, да се отнасят с разбиране и уважение към останалите. Възпитателят винаги знае къде се намира и с какво се занимава всяко дете, той организира свободното им от самоподготовка и почивка време, ангажирайки ги в групови занимания, съобразени с тяхната възраст и индивидуални заложби и интереси.

В нашия пансион няма риск детето да попадне в лоша компания, нито да се почувства самотно. До него винаги ще бъде педагогът, който ще го изслуша, ще му помогне и ще го окуражи.

Осигурили сме на нашите възпитаници комфортно настаняване, балансирано хранене и безопасна среда. Поели сме ангажимента за контрола и организацията на тяхното свободно време. Погрижили сме се родителите да са спокойни, а децата да се чувстват обичани и обгрижени в дните, когато са далеч от дома.

На всички родители, които живеят с притеснението, че поради голямата си ангажираност и чести отсъствия не могат да отделят нужното време за възпитанието на своите деца, и на тези, които като нас вярват, че придобиването на навици за самостоятелен живот в училищна възраст ще е полезно за тяхното формиране и успешно бъдеще, предлагаме подкрепа и решение – готови сме да споделим с Вас грижата за Вашето дете, не само в учебно време, но и през цялата учебна година.

Заповядайте при нас! Очакваме Ви!

За повече информация :

Администрация:

Тел: +359 877 665 635

Еmail: gagarin.kamchia@gmail.com

 

Създадено от Webma Studio